7%

الاصول العامه للفقه المقارن + القواعد العامه للفقه المقارنالمدخل لدراسه الفقه المقارن (الکتاب الاول + الکتاب الثانی)

  • ناشر : مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام
  • نویسنده : السید محمد تقی الحکیم
  • تعداد کتاب : 2
  • نوع جلد : گالینگور
  • قطع : وزیری
سفارشات چاپ متن و تصویر، جهت اهدای کتاب پذیرفته می شود.
قیمت اصلی 300.000 تومان بود.قیمت فعلی 280.000 تومان است.

فقط 1 عدد در انبار موجود است

مقایسه
نقد و بررسی اجمالیالمدخل لدراسه الفقه المقارن (الکتاب الاول + الکتاب الثانی)

کتاب های  «الاصول العامه للفقه المقارن» و «القواعد العامه للفقه المقارن» تألیف السید محمد تقی الحکیم توسط «مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام» به چاپ رسیده اند.

++ الأصول العامة للفقه المقارن، به زبان عربى، تأليف سيد‌ ‎محمدتقى طباطبايى حكيم است. که در آن به مباحث علم اصول، بدون تعصب و با بيان روش اصولى مذاهب مختلف اسلامى طرح و بررسى شده و با دلايل منطقى نظر صحيح انتخاب گرديده است.

اهداف نوشتن این كتاب، عبارت است از تلاش برای رسيدن به واقعيت فقه اسلامى و پيشرفت دروس فقهى و اصولى و آزاد شدن از بررسى عاطفى مطالب علمى، اشاعه روح تحمل نظريات مخالف و كمتر شدن فاصله بين مسلمانان و ممانعت از تأثير عوامل تفرقه كه از مهم‌ترين آنها جهل دانشمندان بعضى از مذاهب به اصول و اساس و مبانى ساير فرق اسلامى مى‌باشد.

++ القواعد العامه للفقه المقارن، با سه مقدمه از احمد مبلغی، محقق و مؤلف در توضیح اهمیت اثر، جایگاه آن در تقریب بین مذاهب و اشاره کلی به مباحث، آغاز و مطالب، در یک تمهید و سه فصل و هر فصل در چندین مبحث، ارائه شده است.
کتاب، با این ایده شکل گرفته است که قواعد فقهی، باید تبدیل به یک علم شود. مؤلف وضعیت قواعد فقهی را نقد کرده و آن را با وضع کنونی، در چارچوپ یک علم ارزیابی نمی‌کند، ولی معتقد است که این قواعد، توانایی و ظرفیت لازم برای علم شدن را دارند.
مهم‌ترین نقدی که وی به وضعیت قواعد فقهی دارد، عدم وجود جامعیت بین قواعد و ارائه آنها به صورت متفرقه و پراکنده است و دلیل آن را، کوشش برخی برای عرضه کردن آن به صورت دایرة المعارف و موسوعه، دانسته است.
وی، کوشش خود را بر شناسایی موارد التقاء و اشتراک میان قواعد فقهی مصروف داشته و سعی کرده است تا با تالیف این کتاب، راه را به سوی قواعد فقهی به عنوان یک علم باز کند.
وی، در این کتاب، سه قاعده لا ضرر، لا حرج و نیت را پیش کشیده و دیدگاه خود را بر این قواعد تطبیق کرده است.
او در نگاه به قواعد، صرفا به قواعد مطرح در کتب فقهی شیعه اکتفا نکرده است، بلکه قواعدی را که در کتب اهل سنت، مرتبط با این قواعد وجود دارد نیز مورد بحث قرار داده و هر یک از این قواعد را به عنوان بخشی از مجموعه قواعد فقهی، بررسی کرده است.
نویسنده، تلاش دارد در جهت تقویت وحدت اسلامی و کوتاه نمودن فاصله‌هایی که میان مذاهب اسلامی وجود دارد، قدم‌های مثبتی بردارد و ازاین رو، سعی در ایجاد تقریب نموده و وجود قواعد اصولی را مانع اصلی وحدت ندانسته است.

 

برچسب:
مشخصات کلیالمدخل لدراسه الفقه المقارن (الکتاب الاول + الکتاب الثانی)
سایر مشخصات
موضوع

اصول فقه مقارن

زبان

عربی

تعداد کتاب

2

رده سنی

بزرگسال

وزن 2500 گرم
نظرات کاربرانالمدخل لدراسه الفقه المقارن (الکتاب الاول + الکتاب الثانی)
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “الاصول العامه للفقه المقارن + القواعد العامه للفقه المقارن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها0

  • جدیدترین
  • مفیدترین
  • دیدگاه خریداران

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

نقد و بررسیالمدخل لدراسه الفقه المقارن (الکتاب الاول + الکتاب الثانی)